GRILL NOORDERPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Noorderplein. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 23:51 Heel lekker!!
4 jun 2024 om 8:06 duurde erg lang , bestelling was niet kompleet en verkeerde saus ,
3 jun 2024 om 19:25 Helaas kwam de bestelling veelte laat meer dan 30minuten en dat op een maandag. Wanneer je met werk, kinderen en sport zit is dit erg vervelend. Het eten is er goed, niets op aan te merken.
2 jun 2024 om 19:22 1 uur en 10 minuten te laat maar, het eten was weer geweldig goed, dat maakte het wachten een beetje goed
1 jun 2024 om 21:39 Het eten was lekker maar er zat een magneet in de lahmacun, afkomstig van een whiteboard / koelkast ofzo. Iets wat in onze ogen nooit mag gebeuren, je kunt erdoor stikken of je gebit aan gruzelementen helpen. Ook zat de knoflooksaus er niet bij.
1 jun 2024 om 20:48 Niet compleet. Eten was koud. Na 2x bellen kwamen ze pas het eten wat ze vergeten waren brengen. Zeer slechte vind ik nog wel dat ze de nederlandse taal niet begrijpen. Zou wel moeten als je een rest. in NL hebt. Ik bestel hier dan ook nooit meer!
29 mei 2024 om 19:23 Duurde echt super lang (bijna 2 uur!) tot dat ik mijn bestelling kreeg. Erg jammer..
25 mei 2024 om 21:38 We hebben weer heerlijk gegeten. De kapsalon smaakte lekker. De mixed grill was ook prima. Beorgtijd ook tevreden over. Voor herhaling vatbaar.
23 mei 2024 om 20:46 Wij zijn hier heel tevreden over.. Lekkerste shoarma kapsalon van Deventer
23 mei 2024 om 19:16 Super lekker, echt aan te bevelen
10 mei 2024 om 19:16 Top, was de eerste keer, maar supergoed, en erg lekker, aan te bevelen!!!!
9 mei 2024 om 8:03 Afgehaald, Smaak prima iets te vet. Maar 2x sla vergeten !! Gebeurt regelmatig.